Home ; Onze school. Omdat er rekening wordt gehouden met individuele mogelijkheden, voelen de kinderen zich al gauw op hun gemak en ze worden dan ook optimaal uitgedaagd om zich naar hun kunnen te ontwikkelen.

Kom dan eens kijken op basisschool De Schothorst in Hengelo. Naast kinderen leren lezen, rekenen en schrijven, vinden we het ook belangrijk dat een kind leert hoe hij of zij kan omgaan met anderen en zich als sociaal wezen kan handhaven en ontwikkelen. Tevens vindt u op dit schrijven de begin- en eindtijden van schooldagen voor de onder- en bovenbouw. Wij gaan naar school op: Maandag, dinsdag, donderdag én vrijdag*: van 8.30 – 14.30 uur. de Woolderschool. Schooltijden; Ziek melden; Kind aanmelden. Schooltijden.

Tel: 074-2782970 Email: info -dot- derankhengelo -at- stichtingbrigantijn -dot- nl Directeur: Petra Straver In onze school kan: ieder kind zich op zijn eigen tempo zonder onderbrekingen ontwikkelen, ieder kind onder toenemende verantwoordelijkheid zelfstandig werken, ieder kind krijgt een stevige basis voor het vervolgonderwijs. Geloof in jou! Op De Rank wordt er gewerkt met het continurooster volgens het ‘vier gelijke dagen model’. Vanaf 8:15 uur mogen de kinderen op de sp… Welkom op de website van basisschool De Schothorst.

Alle groepen beginnen om 07.30 uur, behalve op de woensdag, want dan worden de reguliere schooltijden gevolgd. De Woolderschool is een basisschool met een kind- en oudervriendelijk klimaat. Schooltijden Continurooster: maandag tot en met vrijdag: 8:30 u.– 14:00 u. Sinds schooljaar 2015-2016 werkt De Rank in het continurooster in het 5 gelijke dagenmodel: iedere dag begint en eindigt op dezelfde tijd. Op deze pagina vindt u alles over schooltijden, overblijven, gymnastiek en schoolzwemmen. Meer over wie wij zijn Vanuit hun eigen relatie met Jezus werken ze met Liefde aan een fijne plek voor de kinderen om te leren en te geloven.

Op De Borgh zetten we in op de brede ontwikkeling van het kind. De Rank Vianen. Daltonschool De Rank Elritsplein 100 7559 HR Hengelo. Impressie Filmpjes. Schooltijden ochtend 08.30 – 12.00 uur middag 13.00 – 15.00 uur woensdagochtend 08.30 – 12.30 uur woensdagmiddag alle groepen vrij vrijdagmiddag groepen 1 t/m 4 vrij De bel gaat 5 minuten voor aanvang van de schooltijd.

Basisschool De Schothorst ligt in de wijk Hasseler Es in Hengelo.
Algemene Informatie ; Het team 2019-2020 ; Identiteit Evangelische basisschool.

Leren met hoofd, hart en handen. Welkom op onze school.

Een school met een veilig schoolklimaat, kwaliteitsonderwijs en niet te vergeten voor een leuke schooltijd. Daarbij hanteren we onze drie kernwaarden: verantwoordelijkheid, veiligheid en respect. Vanuit deze kernwaarden stimuleren we de zelfstandigheid van de leerlingen. Onze visie vanuit kernwaarden Lees verder.

Kind ... Impressie Filmpjes.

Op zoek naar een goede basisschool voor uw kind? Ons verhaal Welkom bij CBS de Rank!

'De basis voor een spRANKelende toekomst!' o.b.s. Schooltijden EBS De Rank 5-gelijke dagen: 8.25 - 14.00 uur Lees verder. Stuurt u uw kind niet te vroeg naar school. De Rank geeft kinderen de gelegenheid om zelfstandig of samen aan afgesproken taken te werken. Leren met hoofd, hart en handen. Leren met hoofd, hart en handen. De leerkrachten hebben een passie voor Jezus, kinderen en onderwijs. Al met al is De Rank geen doorsnee school. Christelijke Basisschool de Rank Adresgegevens. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag eindigt de schooldag om 13.15 uur met uitzondering van de onderbouw op vrijdag. Woensdag: van 8.30 – 12.30 uur
IKC ’t Eimink profileert zich als een onderwijs- en opvangplek waarin de brede ontwikkeling een hoge prioriteit heeft.


Hercules En Cacus, Rd4 Milieupark Rijckholt Eijsden Openingstijden, Funda Kanaalstraat, Lisse, Vergoeding Mantelzorg Menzis, Vakantiehuis Te Huur Duitsland, De Rheezermars5,0(8)Op 1,6 Km€ 90, Lido Belvedere Iseo, Https Ticketing Sc Heerenveen Nl, Hotel Diever Te Koop, Klachten Gemeente Maassluis, Vt Wonen Solden, High Tea Zaltbommel Verdraagzaamheid, Bevrijdingsfestival Ede 2019, Rd4 Milieupark Rijckholt Eijsden Openingstijden, Landal De Schatberg, Te Koop Statenlaan Etten-leur, Nieuwe Attractie Walibi Belgium, Van Der Valk Rotterdam Ahoy, Te Huur Laren Gelderland, Weekendje Weg November Tipsgoedkoop Hotel Terschelling, Dragonfly 25 Trimaran, Villa Huren Apeldoorn, Champions League 2018-2019, 112 Heemstede Aerdenhout, Parkeren Rai Reserveren, Raaphorstlaan 1, Wassenaar, Afvalcontainer Huren Prijs Vlaams-brabant, Vv Sliedrecht Afgelastingen, Grote Hegge Thorn Adres, Vakantiepark Streekpark Klein Oisterwijk4,3(443)Op 1,1 MijlUS$ 104,