Dat vertelde de muzikant vandaag in het programma Frits!

Na drie jaar te hebben opgetreden in alle uithoeken van Nederland duikt het viertal in 2010 de studio in … Voorafgaande aan het slotfeest wordt er van alles gedaan, zo heeft de band een hotel op de boulevard afgehuurd waar vrienden en muzikanten langskomen. Toen is ze voor Van Zoest ten huwelijk gevraagd. Frans van Zoest (Den Haag, 28 mei 1984), beter bekend onder zijn artiestennaam Spike, is songwriter, gitarist en tweede zanger van de Nederlandse rockband Di-rect.. Van Zoest was daarnaast ook actief als DJ.Onder de naam DJ Spike trad hij aanvankelijk op in kleine clubs, maar later ook op grotere evenementen als het Dance4Life-evenement in het GelreDome eind 2004. Spike met zijn band ... Poppodium Paard en video-interviewplatform FaceCulture presenteren op zondag 16 december de eerste Haagse editie van Behind the Music. Di-rect is een Nederlandse band, bestaande uit Jamie Westland (), Frans 'Spike' van Zoest (), Bas van Wageningen (), Paul Jan Bakker en Marcel Veenendaal ().De band is ooit begonnen met Tim Akkerman, die tien jaar lang de rol van leadzanger had, maar Akkerman stapte in maart 2009 uit de band en werd in november dat jaar opgevolgd door Marcel Veenendaal. Spike van de Haagse band Di-rect was enorm gastvrij toen een fan bij hem op bezoek kwam. Tim Akkerman werd bekend as leadzanger en gitarist van de Haagse band Di-rect, die hij in 1999 samen met Spike, Jamie en Bas vormde.

Spike weet nog dat hij daar toen goed de pest over inhad. Het is dit jaar op de kop af vijftien jaar geleden dat de Haagse band Di-Rect voor het eerst rockte op het podium. DI-RECT mist het enorm om op het podium te staan. De Haagse band DI-RECT viert dit jaar het 15-jarig jubileum met een concert in het WestBroekpark.

Je kan het concert thuis volgen via een livestream. Daarom speelt de Haagse band op zaterdag 6 juni een exclusief concert in de Koninklijke Schouwburg! Dit heeft de band groots gevierd met een concert op het strand van Scheveningen voor 12.500 man. Dat maakt de zanger van de rockband Di-rect vrijdagavond bekend op zijn Instagram. Inmiddels zijn we tien jaar verder en heeft Tim zijn derde solo album uitgebracht. Haagse band Di-rect viert 15 jarig jubileum Di-rect bestaat 15 jaar en dat gaat groots gevierd worden met als afsluiter op 29 Augustus een concert op het Noorderstrand van Scheveningen. “She said YES!” schrijft een gelukkige Van Zoest. Inmiddels zijn de twee al zeven jaar bij elkaar. Al vanaf hun eerste show in Den Haag gaat het hard met de band en volgt een clubtour en een reeks festivals (o.a. op Omroep West. DI-RECT — Livestream-concert vanuit de Koninklijke Schouwburg. Zelfs zo gastvrij dat hij het 15-jarige meisje alcohol aanbood. Marcel Veenendaal wint de strijd en voegt zich vanaf november bij de band, met This Is Who We Are als eerste wapenfeit.

De release van dit voor een Edison genomineerde album, werd onlangs gevierd met de bands grootste clubshow tot nu toe in de AFAS Live.

Zelfs zo gastvrij dat hij het 15-jarige meisje alcohol aanbood. Aanstaande vrijdag start om 09:00 uur de kaartkoop via DI-RECT.com. Spike van de Haagse band Di-rect was enorm gastvrij toen een fan bij hem op bezoek kwam. The Deaf is in 2007 opgericht en speelt een mix van rauwe garage, punk en rock'n'roll. Haagse rockband die vanaf 2001 hits scoort met 'Just The Way I Do', 'My Generation', 'Inside My Head' en 'Adrenaline'. Als we het over échte Haagse rockers hebben denken we al snel aan Frans van Zoest, beter bekend als Spike van de band Di-rect.

,,Tof, dat een liedje wat je bijna tien jaar geleden maakte, nu onderwerp is in de Donald Duck", vindt Van Wageningen. Andere band, want Nederland kent Spike vooral als gitarist van Di-rect. Het lied lijkt een variatie op Young ones uit 2011 van de Haagse band te zijn. Bella Hay en Dennis Weening schieten te hulp bij rampzalige tatoeages maandag 16 maart om 16:56 - Kijktips tv

Zanger Tim verlaat de band in 2009 en de overgebleven leden zoeken in een televisieprogramma een nieuwe zanger. De Haagse zanger en gitarist Spike is zowel in Den Haag als in de rest van het land een bekende verschijning.

Spike met zijn band ... Poppodium Paard en video-interviewplatform FaceCulture presenteren op zondag 16 december de eerste Haagse editie van Behind the Music.Verhuizen Naar Curaçao Kosten, Historische Vereniging Rotterdam, Nijmegen - Maastricht Airport, Funda Zwijndrecht Nieuwbouw, Wandelroute Achterhoek 5 Km, Hardlopen Februari 2020, Ongeval Ouddorp Vandaag, Het Weer Uur Per Uur, Overkapping Zelf Maken Met Golfplaten, Vriendenloterij Dagje Uit Corona, Centraal Museum Utrecht, Pieterskerk Leiden Bezoeken, Gemeente Montferland Hondenbelasting, Dinoland Zwolle Online Tickets, Meer Informatie Over Het Verzoek Bekijken, Pension Westerburen4,1(81)Op 1,7 Mijl£ 84, Anwb Fietsverzekering Pechhulp, Flamingo Beach Aruba, Observatiepunten Hoge Veluwe, De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events4,3(264)Op 3,4 KmSGD 165, Ongeluk België Vrachtwagen Vandaag, 1 Miles To Km, Vacatures Onderwijs Pijnacker, Verschil Gehandicaptenparkeerkaart Bestuurder En Passagier, Baby Eekhoorn Kopen, Koers Zolder 2019, Aanvragen Grijze Container, Excel Wetenschappelijke Notatie Omzetten, Rozemarijn 8 Leidschendam, Aanvulling Loon Tot Bijstandsniveau, Nieuws Nijmegen Hatert, Hemingway Bergen Op Zoom, Kerstmarkt 14 December, Rasa Sayang Contact, Gemeente Leiden Markt, Overleden In Wapenveld, Watergraafsmeer Amsterdam (funda), Heren Van Oegstgeest Nieuwbouw, Openingstijden Praxis Middelburg, Marina Amsterdam Concert, Gratis Compost Heiloo 2020, Rivièra Maison Meubels, Gevolgen Mishandeling Partner, Kantoor Te Huur Zeist, Landdag Hoeve Springendal, Wordfeud Words With Y, Wijken In Maastricht, Protestants Kerknieuws Gouda,