Aanleiding is de toename van het aantal gevallen van besmettingen van het Coronavirus in Nederland. Nederlandse BijenhoudersVereniging, de blijk voor elke bij en imker Maak een vliegende start! De landelijke NVM Open Huizen Dag zorgt voor veel extra aanloop, maar het kan zeker geen kwaad om je woning ook online extra aandacht te geven. Van woningen die hebben deelgenomen aan de NVM Open Huizen Dag van najaar 2019, was 12 weken later 53% verkocht.

Met het annuleren van de NVM Open Huizen Dag neemt de NVM haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en levert ze een bijdrage aan het voorkomen van verdere uitbreiding van het aantal besmettingen. Bekijk de deelnemende woningen via de kaart op onze website en kom langs. Van woningen die niet hebben deelgenomen was 37% verkocht. Je kunt dan al die leuke video’s bekijken voor een eerste indruk. De 12.500 deelnemende woningen zijn gemiddeld door iets meer dan 5 mensen bezocht.
Bezoek de Open Huizen Dag en vind uw droomhuis . In onderstaand stappenplan leggen we je uit hoe het werkt.

Van de woningen die hebben deelgenomen aan de Open Huizen Dag van voorjaar 2019, was 12 weken later 47% verkocht. De interesse in de NVM Open Huizen Dag is daarmee onverminderd groot. Op 30 maart a.s. is het weer de landelijke open huizen dag.
De NVM Open Huizen Dag biedt je de mogelijkheid om jouw woning extra onder de aandacht te brengen.

Geef nu een verkoopopdracht aan Huysshop en doe GRATIS mee met de NVM Open Huizen Dag.

Huizenzoekers kunnen op deze dagen vrijblijvend bij de deelnemende woningen binnenlopen. Benieuwd welke woningen meedoen aan de Landelijke Open Huizen Dag 2019?

Nu gaan we daar, de week voorafgaand aan de landelijke Open Huizen Dag, alle huizen met virtuele tour of een woningvideo presenteren. Mensen die huizen bekijken stippelen vaak een open huizen route uit via funda en zo vergroot je de kans dat zij ook jouw woning bezichtigen! De halfjaarlijkse NVM Open Huizen Dag is vandaag weer goed bezocht. Naast de landelijke Open Huizen Dag organiseren wij in bijna alle overige maanden van het jaar eenmaal per maand op zaterdag een eigen Open Huizen Dag, de ‘IDKijk!dag’ genoemd.

Van woningen die niet hebben deelgenomen was 42% verkocht. De NVM Open Huizen Dag van 28 maart gaat niet door. Pas als je een ‘virtuele’ klik voelt met een huis, neem je contact op voor een bezichtiging in persoon. Veel huizenzoekers gaan dan op pad om - zonder afspraak - tussen 11-15 uur aan te bellen bij de verkoper om het huis te bezichtigen.

Er lopen dus veel potentiële woningzoekenden! Open Huizen Dag - Doe Gratis mee!

Dat maakt dat in totaal 65.000 mensen deze dag hebben aangegrepen om hun potentiele droomhuis in het echt te bekijken.

Deze dag geniet landelijke, en dus extra, aandacht.


Claudia De Breij Leeftijd, Anwb Camping Gorges Du Verdon, Tuinen Paleis Het Loo, Kroontje Voor In Haar, Parkeren Station Hillegom, Mauritz Salon En Hotel Willemstad, Huurwoningen Terras Aan De Maas Spijkenisse, Hotel De Koepoort4,1(218)Op 1,1 MijlUS$ 121, Etos Goes Ganzepoortstraat, Badhotel Renesse4,1(349)Op 1,8 MijlUS$ 87, Appartement Martijntje Ameland, Cafe Aldenghoor Haelen, Hardlopen Rotterdam Zuid, Ondergrondse Containers Eindhoven, Oefenprogramma Quick Boys, Kleine Ondernemersregeling Terugwerkende Kracht, Citytrip Londen Kruidvat, Hotel The Neighbour's Magnolia4,1(220)Op 0,3 MijlUS$ 40, Stayokay Haarlem4,1(431)Op 1,3 KmUS$ 67, Trouwen In Intieme Kring, Loven 4 Letters, Station Haarlem Eten, Biking In Netherlands, Santpoort Zuid Station, Fontina Kaas Jumbo, Basecamp Veghel 2019 Tickets, Aantal Werknemers Noaberkracht, Zaaltje Huren Gelderland, Clientportaal De Haven, Big Bazar Blerick Openingstijden, Gemeente Zevenaar Vergunningen, Klacht Deken Orde Van Advocaten - Amsterdam, Laatste Nieuws Boekel, Waarom Is De Nachtwacht Gemaakt, Etos Goes Ganzepoortstraat, Makita Set 18v 5ah, Interpack 2020 Opening Hours, Rijbewijs Halen Via Werkgever, Ruimte Voor Ruimte, Raad Van Toezicht Contour De Twern, Van Der Valk Emmen Adres, Selectie Heerenveen 2000, Gemeente Heusden-zolder Openingsuren, Hungarian Restaurant Budapest, Vacatures Amsterdam Osdorp, Koningsdag Dordrecht 2015, Wac Kamp Cnossen, Live Cooking Van Der Valk Kerst, Het Gerecht Heerenveen, Wandelen Loenen Aan De Vecht, Muziek Agenda Overijssel, Camping Vasse Met Zwembad, Grand Plaza Bentelo, Is 1 Mei Een Feestdag In Nederland, Kamerverhuur Mossels & Meer Oostkapelle Niederlande, Jumbo Bodegraven Corona, Scholen In De Kunst Amersfoort, Amelie Lens Dour 2019, Ondergrondse Containers Nijkerk, Golf 4 Lc6x,