Als je in het kader van je huidige mbo-, hbo- of wo-studie één of twee semesters in het buitenland mag studeren, kunnen onze studieadviseurs je helpen bij het maken van een juiste keuze. Stappenplan Meer info: b.schutte@windesheim.nl. HAN Sport en Bewegen heeft wereldwijd verschillende partneruniversiteiten waar intensief mee wordt samengewerkt. Je studeert dan een half jaar aan een buitenlandse universiteit en stelt zelf je vakkenpakket samen. ... Tijdens de minor wisselen we theorie af met praktijk door regelmatig fieldtrips te organiseren naar binnen- en buitenland. Als je een minor in het buitenland gaat volgen, moet je meestal zelf een vakkenpakket van 30 ECTS samenstellen. Voor een minor volg je meestal 4 vakken en in het buitenland heet dit een study abroad programma. Bij sommige partners kun je wel een vast programma van 30 ECTS kiezen. We staan stil bij diverse onderwerpen in de sportwereld en proberen daar met een economische bril naar te kijken. Minor in het buitenland. Zowel de partnerinstelling als onze examencommissie moet akkoord geven voor de gekozen vakken. Volg dan de minor 'Sport & Economie' van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen.

De minor Sport, Therapy for Empowerment biedt je een unieke kans om verschil te maken in betekenisvolle projecten. Dit vakkenpakket telt dan als je minor. In overleg met je studiecoördinator kun je de behaalde studiepunten laten meetellen voor … Om deel te kunnen nemen dien je vooraf een module te hebben gevolgd en die wordt pas weer gegeven in de maanden sept/okt 2020.

We dagen je uit om jouw wereldbeeld te verruimen, je grenzen te verleggen en door sport, bewegen of therapie een bijdrage te leveren aan het … High Performance Sport: Engelstalige minor waarin je leert hoe (inter)nationale federaties en commerciële organisaties binnen de High Performance Sport gerund, gefinancierd en …

Ook je buitenlandse minor kun je via ons regelen. De Minor Sport en Sportpsychologie is primair bedoeld voor derdejaarsstudenten Bewegingswetenschappen (BW) die hun kennis op het gebied van de sport en sportpsychologie willen verdiepen. Je kunt dan naar het buitenland in de periode februari 2021, september 2021 of februari 2022. Deelnemen minor? Minor aan de Universiteit Sapienza in Rome (Italië) Hieronder vind je de ervaringen en tips van studente Anouk Orioli, die in het studiejaar 2015-2016 buitenland-ervaring op deed en zelf een minor vakkenpakket samenstelde aan de Universiteit Sapienza in Rome, Italië.

In het kader van je vrije minor kun je aan een van deze universiteiten studeren. Sport Development: Engelstalige minor waarin je leert over sportontwikkelingsprojecten in binnen- en buitenland.Action Wendelaarstraat Alkmaar Openingstijden, Waar Kan Ik Mijn Afval Kwijt, Te Huur Kinderdagverblijf Ruimte, Sepp Van Den Berg, Funda Tegelen Appartement, Braderie Meppen Duitsland, Pastismerk 6 Letters, Universiteitsbibliotheek Groningen Openingstijden, Kledingwinkels Amsterdam Centrum, Japans Museum Brussel, Karten Den Haag, Bijstand En Inwonend Kind Met Inkomen 2018, Topo West Nederland Wateren, 112 Epe Facebook, Terug Bij Ouders Gaan Wonen Belastingen, Te Koop Enschede, Focus Bolwerk Sneek, Historische Stadswandeling Nijmegen, Wonen In Buitenveldert, Www Noordwijk Info Nl, Wandelroute Orderbos Apeldoorn, Geschiedenis Teylers Museum, Golden Bowl Bussum Gesloten, Restaurant De Heerlijkheid Oudkarspel, Open Universiteit Wiskunde, Alarmfase 1 Rotterdam, Evenementen 22 Juni 2019, Jan Klaassen Vroeger, Black Thunder Vuurwerk,